Automatizari Industriale

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE LA CHEIE

Optymus industry dezvoltă aplicații la cheie pentru automatizări industriale (electrice, pneumatice, hidraulice), asigură service-ul pentru aceste aplicații, precum și piesele de schimb necesare (PLC-uri, convertoare de frecvență, aparataj electric, componente pneumatice, senzori, etc).

Optymus industry, partenerul dumneavoastră pentru implementarea soluţiilor complete de automatizare a proceselor de producţie. Datorită resurselor şi experienţei noastre, suntem capabili să oferim soluţii performante şi de calitate, conform nivelului de expectanţă al clienţilor noştri. Prin calitatea serviciilor oferite, vă sprijinim activ pentru creşterea productivităţii, a competitivităţii şi nu în ultimul rând în diminuarea costurilor.

Automatizarea unui sistem presupune interventia echipei de ingineri asupra utilajelor mecanizate. Fiecare masina se poate automatiza partial (utilaj semi-automat) sau integral (utilaj automat).

Prin automatizarea industriala, toate costurile de productie sunt reduse la minim, calitatea este incomparabil mai mare datorita eliminarii erorilor umane, timpul este redus si exista o mai mare siguranta in ceea ce priveste predictibilitatea productiei, iar securitatea si siguranta muncii nu mai este o problema.

SOLUTII AUTOMATIZARI HARDWARE

Intelegem nevoile firmei tale si iti oferim solutii hardware practice si complete pentru imbunatatirea proceselor pe care le intreprinzi si, in final, pentru maximizarea profitului. Ne ocupam de tot ceea ce tine de solutii hardware de automatizare, de la faza de proiectare, pana la mentenanta.

SOLUTII AUTOMATIZARI SOFTWARE

Divizia noastra de software este specializata in solutii software embeded, windows si web. Noi folosim cele mai noi tehnologii disponibile pe piaţă în scopul de a oferi soluţii performante, având o experienţă considerabilă în gestionarea unui volum mare de date.